SkyLine Kombiugn

SkyLine Kombiugn, en ny lösning som är superintuitiv, enkel att använda och med en mängd banbrytande intelligenta funktioner som kommer att förändra sättet du lagar mat på. SkyLine Premium har lägre driftkostnader och är bäst i klassen vad gäller ergonomi och användbarhet.

Kombilösningen som är den perfekta dualiteten mellan smart teknik och
människocentrerad design. Nya SkyLine Kombiugn är framtagen för att ge enastående prestanda.

Över 40 år av excellens inom Kombiugnar

Spara upp till 10% i energikostnader* och arbeta på ett så tids- och energieffektivt sätt som möjligt. Plan-n-Save funktionen tillämpar en ny logik baserad på artificiell intelligens som optimerar matlagningsmomenten och minimerar dina utgifter.

Den enkla vägen till att göra ditt kök ännu effektivare, produktivt och stressfritt med vår Cook &Chill lösning: SkyDuo, ger sömlös kommunikation mellan din SkyLine ugn och Blast Chiller.

*Beräkning baserad på Electrolux Professionals labbtest på en SkyLine PremiumS, 10/1 GN-elektriska 3-glasdörr, med funktionen Plan-n-Save jämfört med att inte använda Plan-n-Save-funktionen. Data tillgänglig i april 2019.

Framtagen för
affärsverksamhet

Upp till 10% besparingar tack vare energisnål effektivitet**. Spara på vatten, energi och kem och omvandla detta till lönsamhet med SkyLine Kombiugn.

Skapad för
dig

Maximal effektivitet med den första professionella ugnen någonsin att erhålla 4-stjärnig certifiering för ergonomi och användarvänlighet.

Framtagen för
prestanda

Enastående resultat tack vare det revolutionerande, högteknologiskta OptiFlow cirkulationssystemet. Lambdasensorn ger precision i realtidsmätning och fuktighetskontroll, nu tillgänglig för alla modeller.

Framtagen för
kontinuerlig drift

Ger dig en fullständig översikt över hela din SkyLine PremiumS ugns produktivitet.

**Beräkning baserad på driftskostnader (vatten och energi), enligt ASTM testprocedur, jämfört med huvudkonkurrenter på marknaden. Data tillgänglig i april 2019.

Matsäkerhet

Du behöver inte kompromissa med matens kvalitet och matsäkerhet. Med Electrolux Professionals ”Multiprobe”(6 sensorer) säkerställer SkyLine PremiumS att maten blir perfekt tillagad samtidigt som den håller HACCP standard.

Råvarorna behåller smak, textur, näringsvärde och utseende. SkyLine gör det enkelt att leva upp till HACCP standard.

haccp-logo-1-208x208.jpg

Enastående prestanda och besparingar

Nya SkyLine kombiugnar gör din verksamhet mer hållbar genom låg energiförbrukning med resultat som är bäst i klassen, eco-cooking
och automatiska matlagningsprogram som är utformade för att vara så miljövänliga som möjligt.

Med en förbättrad kammarisolering, sin 3-glasdörr och optimerade kavitetsdesign har vår nya kombiugn äntligen uppnått den lägsta energiförbrukningen någonsin. Dess högprecisionsstyrsystem optimerar energi tack vare 26 olika sensorer.

Spara upp till 10% energi med Plan-n-Save**. Du bestämmer din meny och med artificiell intelligens optimeras matlagningsmomenten för att bli så tids- och energieffektiva som möjligt.

*Low Temperature Cooking – patent US7750272B2 och besläktad patentfamilj.
** Beräkning baserad på Electrolux Professional Lab-test på en SkyLine PremiumS, 10/1 GN-elektrisk 3/glasdörr, med funktionen Plan-n-Save jämfört med att inte använda Plan-n-Save-funktionen. Data tillgänglig i april 2019.

Några av våra program är:

  • Återuppvärmning. Ha din mat redo för servering på bara 7 minuter.
  • Statisk kombi. Matlagning med en mildare luftfördelning.
  • Low Temperature Cooking (LTC)*. Reducerar ”mognadsprocessen” för färskt kött från 1 dag till 1 timme. Programmet reducerar viktminskningen med 50% (jämfört med SkyLine-ugnens övriga tillagningsprogram).
  • Torkning. Bevara kompakthet, smak och matens alla näringsvärden genom att torka råvaror med en kombination av LTC och noll fuktighet.

Personlig anpassning av menyer

SkyLines Kombiugn och Blast Chiller-serie har ett superintuitivt och lättanvänt pekskärmsgränssnitt. Du kan anpassa hela gränssnittet med dina egna favoritinställningar, menyer och foton.

SkyLine Kombiugn och Blast Chiller delar filosofin med hög anpassningsnivå. Ha total kontroll över alla funktioner och utforma den så att den passar dig bäst, ladda upp dina favoritbilder för dina recept.

Anpassa dina SkyLine menyer

Pionjärer inom användarvänlighet och ergonomi

En ergonomisk ugn betyder 75%* minskning av sjukskrivningar och 25% ökning i produktivitet för din verksamhet. Ergonomiska maskiner är utformade efter dina behov och ditt arbetsflöde: detta gör stor skillnad för ditt kök. Vår designprocess är människocentrerad och uppfyller helt och hållet bestämmelserna i ISO 26800 och ISO 9241-210. SkyLine PremiumS är den första ugnen någonsin som erhållit 4-stjärnig certifiering för ergonomi.

Enkelhet. Gör ditt dagliga arbete enklare tack vare den intuitiva panelen. Färgblindsvänlig. Användarvänlighet är ett av de viktigaste kriterierna för 4-stjärnig certifiering.

Utan ansträngning. Enkel öppning/stängning av luckan över 1 000 ggr/dag med vingformat ergonomiskt handtag. Handsfree-öppning med armbågen gör hanteringen av bleck enklare.

Se videon: SkyLine och ergonomi

Se matens verkliga färg. Nya LED-lampor och korrelerade färgtemperaturer hjälper dig i dina dagliga uppgifter. Blinkfunktion hjälper användaren att koordinera uppgifter.

Integrerad tätningsmekanism. För att förenkla användning och effektivisera arbetsflöden med gejdervagn har SkyLine utrustats med integrerad tätningsmekanism.

Enkel i- och urlastning. Bättre för din rygg och mindre tröttsamt för dig. Luckans och chassits konstruktion gör en verklig skillnad vid i- och urlastning.

Den perfekta placeringen. Touchdisplay och USBportar har placerats i precis rätt höjd för maximal synlighet och åtkomst.

* ”Ergonomiska ingrepp kan minska muskuloskeletala störningar (WMSD) med 59%, med en genomsnittlig minskning på 75% i antal sjukdagar och en 25% ökning av produktiviteten.”-Dr. Francesco Marcolin, VD för ErgoCert (European Certified Ergonomist – EUR.ERG.)
** SkyLine Ugnsdesign EM003143551 och besläktad patentfamilj

Enastående matlagningsresultat

Nya SkyLine kombiugn garanterar enhetlig värmefördelning och konstant temperatur i det optimerade matlagningsutrymmet tack vare OptiFlow. Ett revolutionerande cirkulationssystem som garanterar enastående resultat.

Påskynda tillagningstiden tack vare supersnabb förvärmning. Perfekt matlagning utan väntan. Växla mellan fuktig och torra tillagningsförhållanden snabbare än någonsin med Dry-Xcelerator-kontrollen. En speciell fjärilsformad ventilationsventil som kan tömma upp till 90 kubikmeter luft per timme.

Över 15 års expertis inom exakt fuktighetskontroll. Den senaste Lambda-sensorn ger precision i realtidsmätning och fuktighetskontroll i ugnsutrymmet, 60 gånger varje minut, 3600 gånger i timmen!

SkyLine ugnsrengöring

Med ett automatiskt och inbyggt självreningssystem kommer SkyLine kombiugn att reducera kostnader för energi och ugnsrengöringsmedel med 15% på driftskostnader*.

För längre livslängd och bästa prestanda för din SkyLine-ugn ska du använda Electrolux Professionals fosfor- och fosfatfria professionella ugnsrengöring. Du kan välja på två slags rengöringsmedel:

  • Fast rengöring: Effektiv rengöring i tablettform som är särskilt framtaget för SkyLine-ugnar.
  • Flytande rengöring: Extra starkt medel som kan användas i SkyLine-ugnar med särskilda krav på rengöring. Passar också våra äldre ugnsmodeller, Air-o-steam.

Se till att daglig rengöring alltid görs genom planering och programmering av SkyClean. Planera rengöringen av din SkyLine kombiugn i förväg och kontrollera den på distans.

* Upp till 15% minskad driftskostnad för besparingar på energi, vatten, rengöringsmedel och sköljmedel beräknat med SkyClean-funktionen jämfört med motsvarande rengöringsprogram hos Electrolux Professionals föregående ugnssortiment.

Upptäck vårt professionella ugnsrengöringsmedel

Cook&Chill: sömlös kommunikation

skyduo-5-150x150.jpg

Revolutionera sättet du arbetar på med SkyDuo, en unik Cook&Chill lösning.
Två enheter med ett DNA. Skyline Kombiugnar och Blast Chillers kommunicerar enkelt med varandra och delar båda samma tankesätt och intuitiva touchgränsnitt.

Revolutionera din verksamhet genom att förbereda större mängder mat i förväg. Tillaga först i kombiugnen och placera sedan dina rätter direkt i Blast Chillern för förvaring samtidigt som du säkerställer att matens väsentliga egenskaper bevaras.

En vinnande kombination

En enda riktning vid in- och urlastning för säker och enkel hantering.
Spara pengar, skapa mer utrymme och upplev smidig drift med ett komplett utbud av tillbehör för banketter- och hanteringssystem som är utformade för att passa perfekt för ugnar och Blast Chillers.

Upptäck SkyLine Cook & Chill lösningar
Upptäck SkyLine Blast Chillers och Freezers

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Prova OnE 3DR

Upptäck din SkyLine cook & chill lösning med hjälp av AR. Helt enkelt genom att använda din smartphone och SkyLine broschyren.

  • Ladda ner broschyren
  • Ladda ner OnE 3DR app
  • Läs av framsidan av broschyren

Kombiugnar – sortiment

Filtrera (68 Produkter)

Product line
Underkategori
68 Produkter Återställ
essentia-700-300x300.jpg

Teamed to serve you. Anytime, anywhere

Hitta din helhetslösning

SkyLine Kombiugn 2021-11-16T15:34:10+00:00 Kikok