Storköksutrustning i toppklass

Electrolux Professional är en världsledande helhetspartner inom storköksutrustning och restauranglösningar. Med marknadens bredaste utbud av högkvalitativa produkter inom beredning, varmkök, disk, kyl & frys samt dryckeslösningar levererar vi köksutrustning till allt från caféer, barer, restauranger till större kedjor och offentliga kök.

Vi utvecklar innovativa, lönsamma och hållbara professionella kökslösningar. Vårt fokus är energisnåla produkter med låga driftskostnader och hållbar personal och vi arbetar för att underlätta arbetsdagen genom ergonomiska lösningar.

Kvalitet i alla led

Genom vårt omfattande serviceprogram Essentia och vårt rikstäckande nätverk med auktoriserade service- och säljpartners, hjälper vi dig hela vägen: från projektering och installation fram till slutet av produktlivscykeln.

Inspiration & utbildning

Vi delar gärna med oss av vår kunskap! Med hjälp av våra utbildningskockar erbjuder vi utbildningar för storköksansvariga och professionella kockar. Matsäkerhet, green cooking och high productivity är några av de utbildningar vi tillhandahåller.

Läs mer om våra utbildningar

Vårt uppdrag är att göra ditt arbetsliv enklare, mer lönsamt och verkligt hållbart varje dag

Ta del av vårt stora utbud inom storköksutrustning

Servering & Transport

Storköksutrustning 2022-03-28T14:26:40+00:00 Kikok