cut-slice-mix-banner-1-2000x350.jpg

Skär, mixa och hacka med vårt breda utbud av grönsaksskärare, mixers, köttkvarnar, skärmaskiner och andra beredningsmaskiner för restaurang och storkök

TrinityPro
Beyond imagination

TrinityPro grönsaksskärare, kökshackar och kombinerade grönsaksskärare/kökshackar är ergonomiska och säkra att använda för exceptionell tärning och hackning.  Tillverkade i BPA-fritt material och med 4-stjärnig ergonomisk certifiering (ErgoCert) erbjuder TrinityPro oslagbar kvalitet, absolut precision samt sparar mycket utrymme.

Grönsaks-
skärare

Köks-
hackar

Kombinerad

skärare/kökshack

Vegetable
slicers

Food
processors

Combined
cutter/slicer

TRS, TRK och K

Skiva, tärna, strimla, skär, blanda och emulgera på rekordtid. TRS grönsaksskärare, TRK kombinerad kökshack/grönsaksskärare och K kökshack erbjuder ökad produktivitet, högsta kvalitet och extrem robusthet – allt i ett. Den tåliga rostfria strukturen, den vattentäta och ergonomiska kontrollpanelen, ergonomiska designen och tysta driften gör produkterna till det perfekta valet för din verksamhet!

TRS

Electrolux Professional grönsaksskärare erbjuder olika modeller  – bordsstående och fristående – som alla arbetar oavbrutet för att garantera hög produktivitet och enastående prestanda – med trattar för stora och olikformade frukter och grönsaker.
Se videon: TRS tärningsset och rengöringsverktyg för tärningsgaller

TRK

Kraftfull, gjord för att hålla. Den idealiska maskinen för en professionell kock.
En mångsidig maskin som kan skiva, blanda och emulgera. Bereder en hel meny från förrätt till dessert!

K

3 maskiner i 1: hacka, emulgera och blanda. Växla snabbt från matberedare till skärare utan verktyg. Alla delar som är i kontakt med livsmedel kan snabbt plockas isär och diskas i diskmaskin.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vattentålig och ergonomisk kontrollpanel (IP55)

Tyst drift och extremt hållbar och robust tack vare den kraftfulla kompakta motorn

Säker förvaring av dina rivskivor med en väggmonterad hållare

100% diskmaskinsäkra skivor, lock, skrapa och behållare i rostfritt stål

Portabel handmixer

Multifunktionell handmixer

Få ut det bästa av dina ingredienser med vår ergonomiska mixer.
Tack vare den smarta hastighetskontrollen kan du tillreda allt från soppor, krämer, såser till grönsakspuréer och mousser.

Turbomixers

Turbomixers

Framtagna för att tåla intensiv användning vid blandning, malning och emulgering av stora kvantiteter soppor, puréer, krämer och såser som tillreds direkt i tillagningsbehållarna.

Köttkvarnar

Skärmaskiner

Brödskivare

Våra köttkvarnar är det optimala komplementet till kök i alla storlekar. Tack vare ett stort sortiment av tillbehör kan du mala köttfärs och riva ost, bröd samt nötter snabbt och enkelt.

Tillverkad i rostfritt stål för styrka och robusthet. Med självventilerad motor som är skyddad från att överbelastas med en frånkopplingsanordning.

Electrolux Professionals breda utbud av skärmaskiner ger högsta kvalitet och hygiennivå. Vår brödskivare är utrustad med en unik säkerhetsanordning som hindrar användaren från att skära sig på bladet.

Elektrisk brödskivare med enkelkanal, speciellt utformad för att att ge perfekt skurna skivor. Upp till 14 000 skivor per timme. Passar bra för snabb och effektiv tjänst i cateringmiljöer med stor genomströmning.

Våra beredningsprodukter sätter matsäkerheten först!

Matsäkerhet, ingen korskontamination och hög prestanda

Electrolux Professional har upphört med användningen av BPA (bisfenol A) i alla plastkomponenter, i enlighet med Livsmedelsförordningar.

Produktutbud:

Filtrera (3 Produkter)

Product line
3 Produkter Återställ
Matberedning: skära, mixa och skiva 2021-11-16T15:34:09+00:00 Kikok